Over Acklin

Welkom bij Acklin!

Acklin is een jong innovatief bedrijf dat producten en diensten levert op het gebied van intelligent software agents.

Acklin ontwikkelt en implementeert agent-gebaseerde hosted-voip-oplossingen die de telecommunicatie tussen bedrijfsprocessen optimaliseren. Wij combineren resultaten van wetenschappelijk onderzoek met praktijkervaring om state-of-the-art produkten en componenten te ontwikkelen.

Wie is Acklin

Acklin is een jong, innovatief ICT bedrijf, gevestigd te Waalwijk. De oprichters en werknemers hebben allen een achtergrond in intelligent agents, kennistechnologie, kunstmatige intelligentie en wiskunde. Deze kennis wordt aangewend om kosteneffectieve oplossingen te realiseren op basis van intelligent agents. Acklin heeft een aantal diensten en producten ontwikkeld met een scala van toepassingen en biedt deze o.a. aan bij:
– verzekeringsmaatschappijen
– reisorganisaties / touroperators
– de sociale zekerheidsbranche
– gemeenten
– de transportsector
– financiële sector

Wij geloven in het realiseren van oplossingen die na inbedrijfstelling grotendeels door de klant zelf onderhouden kunnen worden. Hoewel er intensief wordt samengewerkt met de klant, vindt analyse, ontwerp en ontwikkeling voornamelijk in-huis plaats.

Hoe gaat Acklin te werk?

Acklin werkt op project-basis. Alvorens een project gestart wordt, vindt er een korte analyse fase plaats van enkele dagen. De bevindingen vormen de input voor de offerte. Het feit dat “fixed price” hierbij het uitgangspunt is, geeft aan hoezeer Acklin in haar oplossingen gelooft. Om klant-betrokkenheid te maximaliseren wordt een project opgedeeld in een aantal fases met een korte doorlooptijd. De resultaten worden met grote regelmatig teruggekoppeld. Werkzaamheden na oplevering worden uitgevoerd volgens een overeen te komen Service Level Agreement

Acklin en nieuwe technologie

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen onderhoudt Acklin contacten met verschillende kennisinstituten en universiteiten. Acklin bekijkt continu of nieuwe concepten en technologieën uit de academische wereld toepasbaar zijn in commerciële oplossingen. Hierbij wordt een “down-to-earth” benadering gekozen: high-tech kan, maar hoeft geen garantie te zijn voor een goede oplossing.

Acklin is gevestigd in Breda. Ons adres is:

Acklin
Parkstraat 1a
4818 SJ  Breda

Als u contact met ons op wilt nemen, schrijft u dan aan info@acklin.nl.